Motorola dnes oznámila trojici nových telefonů řady Edge 30 a toto je představení verze Neo.

Díky tomu, že je Moto Edge 30 Neo vyrobena z plastu disponuje velmi nízkou hmotností. Edge 30 Neo je prvním telefonem, který těží z nově vzniklého partnerství mezi společnostmi Motorola a Pantone, a přichází ve čtyřech barevných variantách – Aqua Foam, Ice Palace, Black Onyx a Veri Peri. Posledně jmenovaná barva je Pantone barvou roku 2022 a od ostatních vyniká svým zářivým fialovým odstínem.

Telefon je vybaven 6,28palcová OLED obrazovkou s obnovovací frekvencí 120 Hz, která pomáhá uživatelskému rozhraní a aplikacím vypadat svižně. Na pravé straně jsou tlačítka napájení a hlasitosti, zatímco levá neobsahuje žádná tlačítka ani výřezy. Na spodní straně vedle portu USB-C a slotu na SIM je jeden reproduktor.

Edge 30 Neo využívá čipset Qualcomm Snapdragon 695 a získáte 6/8 GB RAM a 128/256 GB úložiště. Takže můžete očekávat solidní výkon při každodenním používání.

Zadní strana obsahuje 64MP hlavní kameru s OIS a 13MP ultraširokoúhlým modulem. Další skvělou funkcí je LED kroužek kolem ostrůvku fotoaparátu, který vás upozorní na příchozí upozornění. Ve výřezu na displeji je umístěn 32MP přední kamera pro selfie.

Softwarové rozhraní je MyUX postaveno na Android 12. Motorola přišla s 4 020 mAh baterií s 68W kabelovým nabíjením, k dispozici je také bezdrátové nabíjení.

Cena Motoroly Edge 30 Neo startuje na 9.999 Kč a v prodeji bude od 12. září. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno