Po uvedení telefonu v Číně Motorola pokračovala a uvedla Motorola Edge 30 Ultra na mezinárodní trh; toto je jejich první telefon, který se dodává s 200megapixelovým fotoaparátem.

Fotoaparát s ultravysokým rozlišením není to jediné, co je na fotoaparátu působivé. Získáte také 6,67palcový 144Hz displej, Snapdragon 8 Plus Gen 1, 4 610 mAh baterii s 125W kabelovým nabíjením, což z něj dělá dosud nejrychleji nabíjecí telefon Motorola, a také získáte 50W bezdrátové nabíjení. To vše s cenou 21.999 Kč. To je opravdu působivá cenovka vzhledem k tomu, jak staví telefon přímo proti všem ostatním vlajkovým lodím od společností Samsung, Apple a OnePlus a dalším.

Kromě masivní 200megapixelového fotoaparátu získáte také další dva fotoaparáty. 50megapixelový ultraširoký snímač spolu s 12megapixelovým teleobjektivem. Na přední straně pak dostanete 60megapixelový fotoaparát pro selfie.

Při pohledu na všechny prémiové specifikace lze s jistotou říci, že Motorola Edge 30 Ultra je rozhodně vítězem a může být snadno jedním z nejprémiovějších telefonů na trhu. Nemůžeme to však říci s jistotou, dokud zařízení nedostaneme do rukou na recenzi.

Motorola Edge 30 Ultra bude k dispozici v jediné konfiguraci 12/256 GB a bude mít pouze dvě barevné provedení – Starlight White a Interstellar Black, která dorazí o něco později.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno