Během včerejšího představení Disney a Marvel Games Showcase oznámil Niantic svou další mobilní hru s rozšířenou realitou: MARVEL World of Heroes.

Niantic, kdysi interní startup v rámci Google, než se v roce 2015 stal samostatnou entitou, se proslavil díky své patentované technologii Real World (později přejmenované na Lightship), která spojuje lokace skutečného světa s herními zážitky s rozšířenou realitou.

První úspěšnou hrou vydanou společností Niantic byl Ingress, ačkoli Pokémon GO byl skutečným průlomovým hitem pro mobilní hry pro AR, který překonal všechny druhy rekordů ve výdajích hráčů. Bohužel se společnosti nepovedlo totéž s hrou Harry Potter: Wizards Unite, která nakonec byla v lednu tohoto roku ukončena. 

MARVEL World of Heroes to nebude mít jednoduché, ale jeho vývojáři se zdají být nadšeni nadcházejícím soft startem. Vývojáři také sdělili, že MARVEL World of Heroes využije multivesmírné nastavení, které hráčům umožní cestovat do různých alternativních realit a setkávat se s různými postavami a příběhy na stejném místě.

Hra bude dostupná příští rok na zařízeních s iOS a Android.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno