Společnost Sony oznámila nové herní příslušenství pro svůj mobil Xperia 1 IV, které přináší aktivní chlazení a čtyři další porty. 

Kromě příslušenství společnost Sony oznámila také nový smartphone Xperia 1 IV Gaming Edition, který přináší 16 GB RAM a 512 GB úložiště.

Vše ostatní od specifikací až po design je identické s běžnou Xperií 1 IV – 6,5palcový 4K 120Hz OLED displej, čipset Snapdragon 8 Gen 1 a 5 000 mAh baterie. Kupující také získají nově oznámené příslušenství Xperia Stream zdarma přibalené k Xperia 1 IV Gaming Edition.

Xperia 1 IV Gaming Edition se prodává za 1 225 USD. Předobjednávky jsou již k dispozici v Japonsku od společností Sony a Docomo, zatímco oficiální prodej začne ve čtvrtek 15. září. Mezinárodní ceny a dostupnost zatím nejsou podrobně známy.

Xperia Stream je chladicí pouzdro, které je kompatibilní se smartphonem Xperia 1 IV a které také funguje jako streamovací zařízení. Příslušenství se připojuje k telefonu přes USB-C a přináší port HDMI v plné velikosti spolu s portem LAN, konektorem pro sluchátka a portem USB-C nahoře. Neobsahuje žádná další tlačítka ani joysticky, takže pořád hrajete na displeji telefonu.

Port HDMI vám může pomoci s výstupem her na monitor nebo TV s video výstupem omezeným na rozlišení 1080p a obnovovací frekvenci 120 Hz. Můžete také připojit snímací kartu a nahrávat a streamovat své herní bitvy.

Chladicí ventilátory jsou programovatelné prostřednictvím nabídky Game Enhancer. Sony Xperia Stream se prodává samostatně za 160 USD.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno