Minulý týden se objevilo několik obrázků nového zařízení Chromecast se stejným designem jako aktuální Chromecast s Google TV, který je dodáván s přibaleným hlasovým ovladačem. 

Tento model podporuje výstup 4K HDR a byl uveden na trh před téměř třemi lety. Tento nový model může podporovat pouze rozlišení 1080p, ale k ovládání Chromecastu by používal úplně stejný dálkový ovladač Google Assistant.

 

Nové informace od SnoopyTech na Twitteru naznačují, že „Chromecast s Google TV (HD)“ se bude prodávat za 40 dolarů a že je již na skladě u amerických prodejců. Nový Chromecast by mohl být uveden brzy, ale jsme zvědaví, zda bude spuštěn před událostí Google 6. října – ačkoli načasování naznačuje, že by se mohl začít prodávat v den události.

Propagační obrázky Chromecastu s Google TV (HD) pocházejí z WinFuture. Kromě všech vykreslení s bílým pozadím je zde také několik lifestylových obrázků, které potvrzují, že design je totožný s aktuálním Chromecastem s Google TV.

Následující obrázek ukazuje obsah balení. Nový Chromecast by měl být dodáván s kabelem USB-C na A, napájecím adaptérem USB-A, hlasovým dálkovým ovládáním Bluetooth a generickými bateriemi AA.

Zajímalo by nás, proč by Google vydal Chromecast, který vypadá přesně jako jiný model, pokud ho neplánuje nahradit. Možná se Google posune kolem své strategie Chromecast a nabídne základní model za 40 USD, ale poté představí výkonnější model s vyšší cenou a více funkcemi. Možná má Google v plánu vyřadit Chromecast 2020 s Google TV. Berte tyto spekulace s rezervou.

Google pořádá svou každoroční hardwarovou událost osobně 6. října, kde oznámí nové Pixel 7 a 7 Pro, nové Pixel Watch a proslýchá se, že možná uvidíme nějaký nový hardware Nest Home a Chromecast s Google TV by tam mohly někam přesně pasovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno