Samsung se u budoucích telefonů Galaxy mohl začít ubírat cestou bez tlačítek.

To znamená, že váš telefon by mohl být odeslán bez vypínače a ovladače hlasitosti. K této změně však dojde až za několik let, takže se opravdu nemusíte bát, že by Galaxy S23 neměl tato základní tlačítka.

Informace zní zvláštně, ale tvrdí, že funkce Power tlačítka a tlačítka hlasitosti budou prováděny výhradně prostřednictvím softwaru. Jak přesně tento systém funguje, stále není potvrzeno, ale zdroj tvrdí, že příští rok to ještě nehrozí. Pro ty, kteří čekají, až Samsung vydá řadu Galaxy S23 nebo řadu Z Fold 5 nebo Z Flip 5, se tak nemají čeho obávat.

Zde informace nekončí. Zdroj tvrdil, že Galaxy S25 bude prvním telefonem od Samsungu, který využije nový beztlačítkový design, ale vzhledem k harmonogramu Samsungu je tento telefon stále asi 2 roky od jeho debutu a je příliš brzy na to cokoliv říkat úplnou jistotou. Kromě toho zdroj také tvrdil, že Samsung může uvést beztlačítkové telefony Galaxy pouze pro korporáty a ty, které budou k dispozici pro veřejnost by mohli mít tlačítka i nadále.

Doporučujeme ale brát výše uvedené informace s rezervou. Sice může myšlenka beztlačítkového telefonu vypadat skvěle, ale je tu stále řada funkcí, která si tlačítka vyžadují.

Jak by se vám líbil telefon zcela bez tlačítek?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno