Minulý týden zveřejnil leakster Ice Universe přesné rozměry řady Galaxy S23. 

Byly většinou stejné jako příslušné modely S22, až na to, že narostly o zlomky milimetru na výšku a šířku. Nyní Ice přišel na to, kde se vzalo těch 0,3 mm navíc na Galaxy S23.

Odpovědí jsou širší rámečky, údajně 0,15 mm na všech čtyřech stranách kolem displeje (ten zůstane na 6,1“). To přesně odpovídá 0,3 mm navíc na výšku a šířku u modelu pro příští rok ve srovnání se současným modelem.

Galaxy S23+ je o 0,4 mm vyšší a širší než jeho předchůdce, což pravděpodobně znamená dalších 0,2 mm pro rámečky (opět bude mít displej stejnou velikost jako nyní, 6,6”).

Galaxy S23 Ultra je také o chlup větší než jeho předchůdce (+0,1 mm výška, +0,2 mm šířka), takže ho může potkat stejný osud.

Je 0,15 mm navíc na čtyřech rámečcích S23 opravdu velkým problémem? Ice Universe si to myslí, leakster je „posedlý“ menšími rámečky. Dělají to dobře, i když novější modely by měly být lepší než ty staré a zatím jsme neslyšeli o žádných aktualizacích displeje (S23 a S23+ údajně zůstanou s rozlišením FHD+, Ultra s QHD+). Na druhé straně mohou o něco tlustší rámečky přispět k větší pevnosti a odolnosti zařízení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno