Samsung pokračuje v aktualizaci svých starších skládacích smartphonů na Android 12L – přizpůsobenou verzi Androidu pro skládací zařízení a tablety.

Nejnovějším zařízením, které získalo aktualizaci na Android 12L s OneUI 4.1.1 navrchu, je Galaxy Z Fold2, který byl uveden na trh v roce 2020. Začátkem tohoto měsíce Samsung také nasadil aktualizaci na řadu Z Fold3 , Z Flip3 a Tab S8.

Aktualizace Z Fold2 přichází s identifikátorem verze firmwaru F916BXXU2HVHA a je prozatím dostupná v Německu. Očekává se, že v následujících týdnech obdrží aktualizaci více regionů. Aktualizace také přináší zářijovou bezpečnostní opravu.

Velkou novinkou s OneUI 4.1.1 a Androidem 12L je hlavní panel, který vám umožní provádět více úkolů rychleji a efektivněji. Můžete si připnout své oblíbené aplikace a přeskakovat mezi nimi. Uživatelé také získají výhodu snazší změny velikosti okna. Pro zobrazení multitaskingu můžete také použít vícedotykové gesto dvěma prsty.

Majitelé Galaxy Z Fold2 také získají funkci extrahování textu v aplikaci stock camera, více možností přizpůsobení v Samsung Keyboard, vylepšené vyhledávání souborů v My Files a nové možnosti přizpůsobení tapety.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno