Pokud jde o inovace, Samsung je rozhodně značka, která často nastavuje nové trendy a je v porovnání s mnoha jinými značkami napřed.

 Nyní nejnovější zpráva, kterou máme, naznačuje, že Galaxy S24, který přijde někdy v roce 2024, bude dodáván s Wi-Fi 7, což z něj udělá první telefon, který bude dodáván s nejnovější generací Wi-Fi.

DigiTimes s odvoláním na zdroje uvádí, že Wi-Fi 6E nebude nic jiného než přechodná technologie, protože Wi-Fi 7 má být spuštěno v roce 2024. Galaxy S24 bude prvním zařízením, které bude vybaveno novou technologií Wi-Fi. Bude obsahovat 300MHz kanály s podporou technologie 4K kvadraturní amplitudové modulace (QAM), která poskytuje až 2,4x vyšší rychlosti ve srovnání s Wi-Fi 6 se stejným počtem antén. Na základě informací od Wi-Fi Alliance bude Wi-Fi 7 poskytovat rychlost minimálně 30 Gb/s a může dokonce dosáhnout až 40 Gb/s.

To je jistě pozoruhodné zlepšení, protože Wi-Fi 6 nabízí rychlosti až 9,6 Gbps, takže ve srovnání s tím, co dostáváme nyní, bude Galaxy S24 velmi, velmi rychlý, pokud jde o rychlost internetu. Další věc, kterou musíte vědět, je, že až se dostane ven, Wi-Fi 7 bude drahé, a to znamená, že výrobcům smartphonů bude nějakou dobu trvat, než to skutečně vyřeší a přijmou tyto nejnovější funkce.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno