Uživatelé iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max dříve uvedli, že zažili neustálé vibrace z hlavního fotoaparátu při používání aplikací třetích stran, jako je Snapchat, Instagram, TikTok a další.

Apple později vydal prohlášení, že bude vydána aktualizace softwaru, která problém vyřeší, ale podle vývojáře Halide je možné, že základní problém souvisí s hardwarem.

Halide věří, že problém je způsoben poškozeným modulem stabilizace posunu obrazu.

V reakci na Marka Gurmana z Bloombergu, který zmínil, že Apple pracuje na opravě závady, Halide, vývojář aplikací pro fotoaparáty pro iPhone a iPad, odpověděl, že problém způsobuje poškozený modul stabilizace posunu obrazu. Tvůrce obsahu na YouTube – Luke Miani také zaznamenal stejné problémy s vibracemi jako několik dalších při používání aplikací třetích stran.

Zajímavé je, že problém nevzniká při použití výchozí aplikace fotoaparátu iPhonu. Vývojář uvedl, že problém se nevyskytuje na iPhone 14 Pro nebo iPhone 14 Pro Max při spuštění výchozí aplikace fotoaparátu, protože tato aplikace nepovoluje stejný režim snímání při spuštění, což pak umožňuje spuštění funkce stabilizace.

Na tom, o čem Halide mluví, může být něco pravdy, ale máme pocit, že Apple a jeho talentovaná skupina softwarových inženýrů pravděpodobně znovu vytvořili problém, který izoluje software fotoaparátu. Když se stabilizační modul poškodí, Apple pravděpodobně buď vymění tyto moduly nebo celé  iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max ovlivněné tímto problémem s vibracemi.

V každém případě ostatní výrobci telefonů nebyli vůči takovým problémům v minulosti imunní, stejně jako Apple, což naznačuje, že bez ohledu na to, jak velká společnost jste, určité věci vám prostě během vývoje mohou uniknout, i když chápeme, že zákazníci jsou kvůli tomu rozlícení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno