Zdá se, že na PC přichází další exkluzivita Sony. Ve stále větší sérii titulů není nikdo jiný než Sackboy: A Big Adventure, který se objevil v databázi Steamu.

Jak uvádí VGC, tento PC port byl podezřelý již loni v říjnu kvůli výpisu s odkazy na Marmalade, kódové označení používané pro hru. Nyní byla do seznamu přidána ikona samotného Sackboye, která kromě toho potvrzuje, že port se blíží.

VGC také uvádí, že seznam dnes přidal jazykovou podporu, často jeden z posledních úprav před uvedením hry do provozu, což znamená, že řádné oznámení by mohlo přijít velmi brzy.

Tento pravděpodobný seznam se zdá být součástí plánů Sony vstoupit naplno na trh s PC. Začátkem tohoto roku společnost oznámila, že do roku 2025 chce mít polovinu své knihovny na mobilních zařízeních a počítačích. Spousta first party titulů od Sony byla nedávno přenesena na PC, jako je Spider-Man, God of War a brzy Uncharted: Legacy of Thieves Collection a The Last of Us Part 1.

V souborech pro Spider-Man na PC byly objeveny záblesky PlayStation launcheru. I když launcherů máme ve svých PC více než dost, Sony to myslí vážně s tím, aby se jejich knihovna dostala k co největšímu počtu lidí. Nyní má dokonce webové stránky PlayStation Games for PC.

Sony však své hry neuvádí pouze na PC, ale také zajišťuje, aby byli PC hráči vybaveni novým hardwarem. Vytvořila novou řadu herního hardwaru speciálně pro PC hráče s názvem Inzone.

Článek Sackboy: A Big Adventure by mohl být dalším PC portem, alespoň dle úniku na Steamu se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno