Bylo jen otázkou času, kdy bude funkce Dynamic Island společnosti Apple patřící do iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max zkopírována a zpřístupněna pro platformu Android.

V obchodě Google Play je již aplikace s názvem dynamicSpot, takže kdokoli, kdo nevlastní nejnovější a nejlepší modely „Pro“, může tuto změnu imitovat na svém zařízení.

Majitelé chytrých telefonů se systémem Android se mohou pustit přímo do akce s následujícím popisem o aplikaci níže.

S dynamicSpot můžete snadno získat funkci iPhone 14 Pro Dynamic Island do vašeho zařízení! dynamicSpot vám nabízí mini multitasking Dynamic Island, který usnadňuje přístup k posledním upozorněním nebo změnám stavu telefonu. Klepnutím na malé černé vyskakovací okno otevřete zobrazenou aplikaci, dlouhým stisknutím vyskakovací okno rozbalíte a zobrazíte další podrobnosti. iPhone Dynamic Island není přizpůsobitelný, ale dynamicSpot ano! Můžete změnit nastavení interakce, vybrat, kdy zobrazit nebo skrýt vyskakovací okno nebo které aplikace se mají objevit.

Vzhledem k tomu, že dynamicSpot je v tuto chvíli ve verzi beta, nemělo by být překvapivé, že uživatelé Androidu budou hlásit nevyzpytatelné chování ze svých mobilních telefonů, ale to je zcela normální, protože vývojáři budou shromažďovat velké množství dat, aby poskytovali rutinní aktualizace a zlepšili celkový zážitek z aplikace v nadcházejících měsících. Obrázky v Obchodě Google Play ukazují, že dynamicSpot by na vašem smartphonu Android vytvořil pilulku a poskytoval širokou škálu aktualizací a upozornění.

Není jasné, zda Apple podnikne právní kroky proti vývojářům za to, že v podstatě představili aplikaci napodobující iPhone. Za předpokladu, že nedojde k žádnému soudnímu řízení, Apple by mohl být polichocen tím, že aplikace pro Android a výrobci telefonů, kteří se spoléhají na mobilní operační systém Google, zajdou tak daleko, aby kopírovali jeho návrhy a funkce. Začalo to iPhonem X, po kterém soupeři (s výjimkou Samsungu) začali replikovat zářez a nyní máme aplikace, které napodobují Dynamic Island.

Vyzkoušejte aplikaci pro váš smartphone se systémem Android a dejte nám vědět, jak to funguje v komentářích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno