Švédský výrobce hodinek Anicorn se spojil s NASA a Kojimou, aby nám přinesl opravdu luxusní hodinky.

Hideo Kojima se spojil s NASA a švédským výrobcem hodinek Anicorn, aby vytvořili limitovanou edici hodinek, které budou zabaleny s nositelnou maskou Ludens. K dispozici je také taška z limitované edice a tričko se značkami NASA a Kojima Productions.

Začneme hodinkami, o kterých nám bylo řečeno, že se jmenují „Homo Ludens“. Hodinky jsou z velké části stříbrné s některými zlatými detaily, razítkem NASA s úplným vysvětlením akronymu na obličeji a mottem Kojima Productions, „From Sapiens to Ludens“, vyrytým podél vnějšího okraje pouzdra. Na zadní desce bude uvedeno sériové číslo a název produktové řady „Space Ludens“.

Soudě podle stránek Anicorn, budete mít na výběr kožený nebo kovový řemínek, v závislosti na vašich osobních preferencích.

Tyto náramkové hodinky jsou jistě skvělé, ale zajímavá je také maska Ludens vyrobena z uhlíkových vláken, která se bude prodávat jako součást Rare Edition of Space Ludens. Tato maska ​​„je sběratelský předmět v životní velikosti 1:1, který je skutečně nositelný, každý z nás je Ludens“. Je také “předložena ve speciální krabici, která obsahuje kovový očíslovaný štítek s individuálním číslem a přizpůsobenou brožuru příběhu o spolupráci. Další speciální rukavice pro manipulaci s uměním jsou součástí vzácné edice.”

Space Ludens je vyvrcholením dvouletého projektu mezi Anicorn a Kojima Productions. Jak Kojima, tak umělec Metal Gear Yoji Shinkawa dohlíželi na proces návrhu, který byl z velké části inspirován maskotem Kojima Productions, Ludensem. To je ten velký astronaut, který rezonuje římským legionářským vzhledem.

Anicorn říká, že étos Space Ludens je „korelací času, prostoru a Homo Ludens“ a „přináší zábavu do neznámého vesmíru“. K tomu také nabízejí limitovanou edici „sacoche“ (francouzsky „bag“) a také trička s logy Kojima Productions a NASA ve velikostech M, L a XL.

K prodeji bude 100 kombinací hodinek a masek Rare Edition, 500 hodinek, 100 tašek a neomezený počet triček. Space Ludens se začne prodávat 27. září a cena nebyla zatím stanovena, ale neočekávejte, že by to bylo levné.

Článek Hideo Kojima spolupracuje s NASA na výrobě hodinek, tato exkluzivní edice vyjde s maskou Ludens se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno