Infinix oznámilo svůj 180W Thunder Charge na začátku tohoto roku a nyní přichází trailer, který potvrzuje první telefon, který jej podporuje.

Video se objevilo na oficiálním obchodě AliExpress společnosti a odhaluje, že Infinix Zero Ultra je na cestě. Kromě masivně rychlého nabíjení bude mít také 200MP hlavní fotoaparát s OIS a 120Hz OLED obrazovku s 2,5D zakřivenými okraji.

Teaser také potvrzuje čipovou sadu Dimensity 920, která vyvolává některé otázky. Čipová sada Mediatek má teoreticky ISP, který podporuje 20MP + 20MP duální fotoaparáty nebo 108MP samostatné fotoaparáty, což znamená, že 200MP senzor by potřeboval vyhrazené ISP, aby bylo možné s ním pracovat. Alternativně se podíváme na některé upscalingové vychytávky bez skutečné podpory vysokého rozlišení.

Infinix Zero Ultra bude dodáván s 8 GB RAM a 256 GB úložištěm a trailer jasně odhaluje nastavení trojitého fotoaparátu na zadní straně a jednu selfie kameru ve výřezu.

Výpis také říká, že obrazovka je 6,8” s rozlišením Full HD+ a telefon má port USB-C a prostor pro 2 SIM karty. Kapacita baterie je s největší pravděpodobností 4 500 mAh, protože taková byla kapacita prototypu z června.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno