Série Galaxy S23 by měla debutovat někdy příští rok a během posledních několika měsíců jsme o sérii slyšeli několik podstatných podrobností. 

Jistě, vlajková loď Galaxy S23 Ultra nedávno prošla čínskou certifikací, ale jednou z informací, které jsme hodně slyšeli, je skutečnost, že řada S23 bude z velké části založena na řadě S22.

To by nemělo být překvapením, protože řada Galaxy S22 je již výjimečná, ale nyní máme potvrzení, že Samsung přistoupí k hardwarovým změnám s určitými omezeními.

Pokud se informace ukáže jako pravdivá, Galaxy S23 a Galaxy S23+ budou z velké části stejné jako Galaxy S22. Jistě, najdete upgrady jako nový čipset, jako je Snapdragon 8 Gen 2, ale kromě toho bude dalších hardwarových rozdílů jen málo.

Kromě toho zdroj také říká, že Galaxy S23 Ultra bude používat vylepšený čip, novou obrazovku a 200megapixelovou kameru Samsung, ale kromě toho bude telefon z velké části stejný jako Galaxy S22 Ultra.

Ačkoli by bylo bezpečné tento krok Samsungu kritizovat, ve skutečnosti to signalizuje, že by Samsung mohl začít zásadní kapitolu. Výrobci telefonů již nemohou sedět a útočit na Apple, protože Apple se sérií iPhone 14 Pro skutečně udělal něco velkolepého a Samsung, který je největším konkurentem Applu, ve skutečnosti potřebuje jít dopředu a dodat něco, co může soupeřit s iPhonem 14 Pro. Na to, jak dopadne řada Galaxy S23, si budeme muset počkat. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno