Před několika týdny jsme se dozvěděli, že vivo se připravuje na představení X80 Pro+ v září, nicméně tyto plány se setkaly s neočekávaným zpožděním.

Už jsme skoro v říjnu a stále není Pro+ v dohledu, místo toho společnost uvedla vivo X Fold+. Dle zástupců společnosti byl model X80 Pro+ zrušen, protože společnost se zaměřuje na vydání modelové řady X90.

vivo nám neposkytlo oficiální podrobnosti o tomto startu, ale leakster Ice Universe hlásí, že vivo X90 Pro+ přijde v prosinci. Bude obsahovat 1” hlavní snímač a nový teleobjektiv (a zakázkové zpracování teleobjektivu), plus nadcházející čipset Snapdragon 8 Gen 2, LPDDR5X RAM a úložiště UFS 4.0 spolu s AMOLED displejem Samsung E6.

X80 Pro+ měl obsahovat Snapdragon 8+ Gen 1 (oproti původní 8 Gen 1) a hovořilo se o upgradu fotoaparátu – nahrazení 12MP 2x a 8MP 5x teleobjektivy X80 Pro dvojicí 50MP modulů. (jeden se snímačem JN1, jeden se snímačem JN2). Hlavní fotoaparát však měl stále používat 1/1,3” GNV senzor (zakázková verze GN1 od Samsungu).

Byl by to solidní upgrade, kdyby byl skutečně spuštěn tento měsíc, ale s ohledem na zpoždění má větší smysl skočit přímo do řady X90 Pro+. Za prvé, 8 Gen 2, plus nové standardy RAM a úložiště slibují vyšší šířku pásma a nižší spotřebu energie (až o 46 % v případě UFS 4.0). Také 1” senzory budou další velkou věcí (doslova) pro vlajkové lodě zaměřené na fotoaparát.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno