Společnost vivo uvedla na trh nový vivo X Fold+ a ano, je to pokračování původního X Fold, ale tento přichází se zcela novým čipsetem.

Pro začátek je telefon dodáván s novým Snapdragonem 8 Plus Gen 1, který nabízí až 30% snížení spotřeby energie spolu s 10% nárůstem výkonu. Kromě nového a vylepšeného čipsetu získáte také upgrade baterie, která má nyní kapacitu 4 730 mAh, což je nárůst z 4 600 mAh. Tato nová skládací vlajková loď v kombinaci s lepší a vylepšenou čipovou sadou by měla zajistit lepší výdrž baterie.

Vivo X Fold+ navíc přichází s 80W kabelovým nabíjením, ale bezdrátové nabíjení zůstává na 50W, což je stále více než dost.

Nový Vivo X Fold+ přichází s 8palcovým skládacím displejem, ultratenkým sklem a OLED panelem s obnovovací frekvencí 120 Hz, který může klesnout až na 1 Hz. Nejpřekvapivější však je, že jak vnější displej, tak vnitřní displej mají ultrazvukové snímače otisků prstů, což je něco, co jsme na skládacím zařízení ještě neviděli.

Pant vivo X Fold+ může zůstat otevřený v několika úhlech, což umožňuje použití telefonu pro multimédia, videohovory nebo jiné aplikace. Společnost vivo se ujistila, že optimalizovala reproduktory tak, aby řeč byla hlasitá a jasná v jakémkoli nastavení, ve kterém se rozhodnete telefon používat.

Na zadní straně vivo X Fold+ přináší 50megapixelový modul, 48megapixelový ultraširokoúhlý fotoaparát a duo teleobjektivů.

V neposlední řadě Vivo X Fold+ přichází v novém barevném provedení s názvem Huaxia Red a je potaženo umělou kůží jako obě původní barvy. Společnost vivo také navrhla odpovídající kryt z umělé kůže, ale budete jej muset zakoupit samostatně, za předpokladu, že jste si telefon nepředobjednali.

Když už mluvíme o předobjednávce, Vivo X Fold+ lze nyní předobjednat pouze v Číně, kde se začne prodávat 29. září. Základní 12/256GB model má cenu 1 450 EUR a upgrade 12/512 GB cca 1 600 EUR.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno