Všichni víme, jak Samsung tvrdě pracuje s řadou Galaxy S23 a teprve včera jsme viděli první snímky základních variant Galaxy S23 a Dnes vám přinášíme první oficiální rendery Galaxy S23 Ultra a upřímně řečeno, budete zklamáni.

Nyní, než se připravíte na porážku Samsungu, stojí za zmínku, že se stále jedná o rané rendery, což znamená, že finální telefon může vypadat hodně jinak, ale když známe trajektorii Samsungu, možná se toho nedočkáme.

Únik přichází s laskavým svolením společnosti OnLeaks, renomovaného poskytovatele úniků v tomto odvětví, a bez dalších okolků se pojďme podívat na to, jak bude Galaxy S23 Ultra vypadat.

Galaxy S23 Ultra se pravděpodobně bude dodávat s 6,8palcovým displejem; Pokud velikost zůstane stejná, displej nabídne vylepšení, pokud jde o špičkový jas, přesnost barev, nižší odrazivost obrazovky a výkon HDR.

Tlačítko napájení a kolébky hlasitosti jsou na pravé straně, s mřížkami reproduktorů, portem USB Type-C a zásuvkou na SIM ve spodní části zařízení.

Umístění modulu fotoaparátu na Galaxy S23 Ultra je totožné s tím, co jsme viděli u předchůdce. Zásadní změnou je zde však to, že dva malé snímače na pravé straně jsou zcela zapuštěny do panelu a kovový rám snímače je také větší, než jsme viděli dříve. Boční křivky telefonu také tentokrát nejsou prohnuté.

Přední strana telefonu bude mít tenké rámečky s otvorem uprostřed nahoře. Je smutné, že v době psaní tohoto článku neznáme technické specifikace Galaxy S23 Ultra, ale známe některé základní věci, jako je skutečnost, že telefon bude obsahovat 5 000 mAh baterii, 200megapixelový snímač fotoaparátu, a Snapdragon 8 Gen 2.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno