Platformovka od Sumo Digital je potvrzena pro Steam a Epic Games Store, díky novému traileru od PlayStation Latinoamérica.

Po měsících spekulací byl Sackboy: A Big Adventure od Sumo Digital potvrzen pro PC prostřednictvím nového traileru od PlayStation Latinoamérica na YouTube. Platformovka bude dostupná 27. října na Steamu a Epic Games Store. Podívejte se na trailer níže, než bude nevyhnutelně vytažen.

PC verze bude podporovat rozlišení 4K a 120 snímků za sekundu na PC spolu s variabilní obnovovací frekvencí, Nvidia DLSS a Ultrawide monitory. Další funkce ještě nebyly podrobně popsány, ale úniky z minulého léta odhalily nastavení pro Dynamic Shadows, Ambient Occlusion, Anti-Aliasing, Particle Effect Raytracing Shadows a mnoho dalšího. To je navíc k podpoře gamepadu a klávesnice a myši spolu s přizpůsobitelnými ovládacími prvky. Mezitím sledujte další podrobnosti.

Sackboy: A Big Adventure je v současné době k dispozici pro PS4 a PS5, poprvé byl uveden na trh v listopadu 2020.

Článek Sackboy: A Big Adventure potvrzeno pro PC, vychází 27. října s podporou 4K a 120 FPS se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno