Nedávno unikly rendery řady Galaxy S23, které nám umožnily nahlédnout na nadcházející telefony a dnes tu máme další informace o nadcházejících telefonech.

Dosud se o řadě Galaxy S23 mluvilo o tom, že Samsung se ve skutečnosti zaměřuje spíše na přírůstkový upgrade než plnohodnotný upgrade. Telefony dostanou větší upgrady baterie, kromě varianty Ultra, která si stále zachová 5 000 mAh baterii.

Nyní máme informace z GalaxyClub, které odhalují další podrobnosti o připravovaných telefonech. Pro začátek, Galaxy S23+ bude mít 4 700 mAh baterii, což je o 100 mAh více než S22+. S23 Ultra si zachová kapacitu baterie, ale základní varianta bude stále stejná, dalo by se s jistotou předpokládat, že základní model a varianta Plus budou mít stejnou kapacitu baterie.

GalaxyClub také uvedl, že Samsung se rozhodl pro S23 a S23+ použít 12megapixelový ultraširoký fotoaparát. Můžeme předpokládat, že ultra si zachová to samé a upřímně se tomu nedivíme, protože v tuto chvíli Samsung vynakládá veškeré úsilí na S23 Ultra.

Očekává se, že řada Galaxy S23 bude odhalena na začátku roku 2023. Očekáváme, že společnost tuto řadu odhalí v prvním čtvrtletí roku 2023. Mnoho toho nebylo sdíleno, ale existuje šance, že by nové telefony mohly nakonec stát stejně, jako vlajkové lodě z tohoto roku a pokud tomu tak je, je to určitě dobrá věc.

Myslíte si, že se Samsung s řadou Galaxy S23 ubírá správným směrem?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno