Pokud se mají nejnovější informace z internetu brát vážně, možná budete pro sledování obsahu ve 4K brzy potřebovat YouTube Premium.

Na základě screenshotů zveřejněných uživateli YouTube na různých fórech, jako je Reddit a Twitter, se zdá, že YouTube Premium se stane jediným způsobem, jak na webu sledovat 4K videa, což se jistě setká s vlnou nevole.

YouTube se uchýlí k uzamčení přehrávání 4K videa pouze pro uživatele služby YouTube Premium

Někteří uživatelé si toho nedávno začali všímat na iOS a také na jiných platformách. YouTube nyní jednoduše říká, že pokud chcete sledovat videa ve 4K, budete se muset přihlásit k odběru YouTube Premium. V tuto chvíli však musíte vědět, že tato funkce se nezobrazuje všem a nejsme si jisti, zda společnost s tímto plánem nějak pokročí.

Další důležitou věcí, kterou je třeba poznamenat, je, že standardní tarif YouTube Premium vás bude stát 11,99 $ ve Spojených státech a za cenu, kterou platíte, získáte zážitek z videa bez reklam, přehrávání na pozadí a možnost stahovat videa pro offline přehrávání a další. V době psaní tohoto článku si nejsme jisti, zda další funkcí, která přijde do služby YouTube Premium, bude tato možnost 4K nebo ne, ale pokud to společnost implementuje, věřím, že se to nesetká s pozitivním ohlasem, protože prostě budete platit za funkci, která je již dostupná všem zdarma a společnost by ji uzamkla za paywall.

Jste ochotni utratit 11,99 $ jen proto, abyste mohli sledovat videa na YouTube ve 4K, nebo vám nevadí nižší rozlišení? 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno