Apple Watch jsou velmi schopné zařízení a ne každý den uvidíte, jak se z nich kouří nebo se přehřívají.

No, bohužel jeden uživatel zaznamenal, jak se jeho Apple Watch Series 7 přehřály na jeho zápěstí a později explodovaly. Apple byl o problému informován a vyšetřuje jej. 

Uživatel Apple Watch vysvětlil 9to5mac, jak se nositelné zařízení zahřálo a explodovalo. Uživatel měl na sobě Apple Watch Series 7, když se začaly zahřívat. Zařízení  bylo teplejší než obvykle s teplotou těsně nad 70 stupňů Fahrenheita. WatchOS navíc ukázal varovný signál, který jej vybízel k vypnutí kvůli vysoké teplotě. Uživatel kontaktoval podporu Apple a vysvětlil situaci.

Po několika přepojení byl hovor nakonec spojen s manažerem, který vytvořil případ pro vyšetřování. Uživatel byl naveden, aby se hodinek nedotýkal, protože vedení společnosti Apple v té době neposkytlo žádné řešení. Byl to však pouze začátek, protože se uživatel probudil a zjistil, že Apple Watch jsou ještě žhavější než dříve. Navíc to také rozbilo displej hodinek. Ve snaze pořídit snímky začaly Apple Watch vydávat „praskavý zvuk“, než následně „ explodovaly “. Na video se podívejte zde.

Uživatel pro jistotu vyhodil Apple Watch z okna. Kromě toho hodinky také zanechaly na gauči stopy po spálení. Uživatel také navštívil pohotovost kvůli obavám z otravy olovem. Apple Watch však neobsahují dostatečné množství olova, aby způsobilo otravu. Uživatel se znovu obrátil na Apple, kde mu bylo řečeno, že případ bude „nejvyšší prioritou“. Společnost zajistila vyzvednutí explodovaných Apple Watch a také mu poslala dokument k podpisu, ve kterém ho požádala, aby o případu mlčel. Ten ji však odmítl podepsat a místo toho se o příběh podělil s publikací.

Jakmile budou k dispozici další podrobnosti, příběh aktualizujeme o další podrobnosti. Stalo se vám někdy něco podobného?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno