Zcela nový Google Pixel 7 Pro je po měsících úniků a zvěstí oficiálně představen a YouTuber PBKreviews je tu, aby nám ve svém nejnovějším videu o rozebrání přinesl bližší pohled na jeho vnitřnosti.

Proces začíná vyjmutím slotu pro SIM kartu a zahřátím po stranách displeje, aby se lepidlo uvolnilo. Po vypáčení obrazovky se dostaneme ke kovovému držáku, který zakrývá vnitřní komponenty. Jakmile je display odpojen a kryt odstraněn, konečně vidíme 5 000 mAh baterii drženou na místě spoustou lepidla a také vidíme dvě úhledně umístěná vytahovací poutka.

Základní deska je pokryta velkou vrstvou grafitové fólie, která pomáhá s chlazením. Sundáním několika konektorů a šroubů odhalíte sestavu fotoaparátu, která obsahuje 50MP hlavní kameru, 12MP ultraširoký snímač a aktualizovaný 48MP teleobjektiv s 5x optickým zoomem. O pár kroků později se podíváme na nový 11MP selfie fotoaparát s automatickým ostřením.

Zdá se, že nabíjecí port USB-C je připájen k hlavní desce, což by velmi mohlo ztížit následné opravy. Zadní sklo je nalepeno na rám, což je další obtížně opravitelná součást. Pixel 7 Pro získává skóre opravitelnosti 5,5/10, což je téměř průměr.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno