Dnes Netflix konečně oficiálně uvedl nejlevnější úroveň předplatného s reklamami.

V tuto chvíli stojí za zmínku, že program bude spuštěn 3. listopadu a to ve 12 zemích světa, mezi kterými ČR ani SK zatím nejsou. Plán bude spuštěn za cenu 6,99 $ měsíčně v USA, Austrálii, Brazílii, Kanadě, Francii, Německu, Itálii, Japonsku, Korei, Mexiku, Španělsku a Spojeném království.

Netflix také potvrdil, že současné plány a členové nebudou žádným způsobem ani formou tímto ovlivněni. Nová úroveň Basic with Ads bude pouze doplňovat stávající plány Basic, Standard a Premium.

Nyní by to nemělo být překvapením, ale Netflix také řekl, že pokud použijete plán Basic with Ads, budou zde určité rozdíly. Za prvé – získáte kvalitu videa až 720p/HD a „průměrně 4 až 5 minut reklam za hodinu“. Při spuštění bude mít každá reklama délku 15 až 30 sekund a bude se přehrávat před a během seriálů a filmů. I když by měla být zahrnuta většina katalogu Netflix, „omezený počet“ televizních pořadů a filmů nebude způsoben licenčními omezeními, na kterých Netflix pracuje. V tomto předplkatném však nebudete moci stahovat obsah do svých zařízení.

Jednoduše řečeno, Basic with Ads je vše, co si lidé na Netflixu nyní užívají ovšem za nižší cenu ovšem s množstvím reklam.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno