Ještě tomu není ani 24 hodin, co unikla na internet ochranná pouzdra pro sérii Galaxy S23 a nyní tu již máme první pohled na Galaxy S23, který se ukazuje na Geekbench a odhaluje spoustu klíčových detailů.

Podle výpisu používá Galaxy S23 Snapdragon 8 Gen 2 s kódovým označením Kalama. Čipset je založen na 8 jádrech, přičemž jedno jádro je taktováno na 3,36 GHz, tři jádra běží na 2,02 GHz a čtyři jádra běží na 2,80 GHz.

Pod povrchem potom získáte i GPU Adreno 740 a 8 GB RAM. Nemluvě o tom, že Galaxy S23 poběží Android 13 hned po vybalení.

Jedna věc je však velkým zklamáním a tím je skutečnost, že se díváte na vlajkovou loď s pouhými 8 GB RAM. Doufám, že Samsung oznámí více variant stejného telefonu s vyšším počtem RAM.

Samsung má představit řadu Galaxy S23 v prvním čtvrtletí příštího roku a zatím jsme slyšeli téměř vše, co potřebujeme vědět, abychom si udělali co nejlepší obrázek o nadcházejících vlajkových lodích korejské společnosti. Dá se s jistotou říci, že Samsung zaujímá iterativnější přístup, než aby šel s úplným obnovením, což je v pořádku.

A co vy jak jste spokojeni s informací o 8 GB RAM pro rok 2023?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno