Všichni jsme si vědomi skutečnosti, že řada Galaxy S23 vyjde začátkem příštího roku a není pochyb o tom, že Samsung je v plném výrobním procesu, pokud jde o tato zařízení.

Jedna věc, která stojí za zmínku, je, že tyto telefony nebudou masivním upgradem poslední generace, ale spíše iterativním upgradem, který bude spíše pod kapotou.

Nyní se na internetu objevily fotografie silikonových průhledných krytů patřící Galaxy S23, S23+ a Galaxy S23 Ultra. Nejedná se o oficiální kryty společností Spigen, Ringke nebo jiných. Ovšem i tak nám dávají vcelku slušnou představu o tom, jak budou zařízení vypadat.

Snímky sdílel renomovaný tipér Ice Universe. Pouzdra jsou pro všechny tři telefony Galaxy S23. Podívejte se na ně níže.

Nejzřetelnější věcí je, že Galaxy S23 a varianta Plus budou samozřejmě kromě velikosti téměř totožné. Oproti loňskému designu budou mít také více zaoblených rohů.

Galaxy S23 Ultra se naproti tomu vyznačuje téměř stejným designem jako Galaxy S22 Ultra, ale na základě obrázků, které jsme viděli dříve, budou kamery na pravé straně zcela zarovnané s pouzdrem, ale to by se mohlo změnit, až telefon nakonec vyjde.

Pokud vše půjde podle plánu, tak řada Galaxy S23 bude oficiálně odhalena v prvním čtvrtletí příštího roku. Telefony budou obsahovat nejnovější Snapdragon 8 Gen 2 spolu s 200megapixelovým fotoaparátem Samsung ve variantě Ultra.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno