Týdny po prvních únicích přišel OnLeaks s několika novými informacemi, které jsou založeny na nejnovějším tipu, který obdržel.

Podle těchto nových informací bude mít Galaxy S23 Ultra tenčí rámečky ve srovnání s předchůdcem. Fly dokonce sdílel vykreslení, která ukazují rozdíl, ale abych byl upřímný, je těžké rozlišit rozdíl vzhledem k tomu, jak malé jsou rámečky na Galaxy S22 Ultra.

I když je hezké vidět, že se Samsung snaží telefony nějakým způsobem od sebe odlišit, fakt je takový, že abyste nový a předchozí model od sebe rozeznali, budete se muset dívat velmi pozorně.

Dnes tu máme první rendery Galaxy S23 Ultra a upřímně řečeno, budete zklamáni.

Galaxy S23 Ultra se pravděpodobně bude dodávat s 6,8palcovým displejem; Pokud velikost zůstane stejná, displej nabídne vylepšení, pokud jde o špičkový jas, přesnost barev, nižší odrazivost obrazovky a výkon HDR.

Tlačítko napájení a kolébky hlasitosti jsou na pravé straně, s mřížkami reproduktorů, portem USB Type-C a zásuvkou na SIM ve spodní části zařízení.

Umístění modulu fotoaparátu na Galaxy S23 Ultra je totožné s tím, co jsme viděli u předchůdce. Zásadní změnou je zde však to, že dva malé snímače na pravé straně jsou zcela zapuštěny do panelu a kovový rám snímače je také větší, než jsme viděli dříve. Boční křivky telefonu také tentokrát nejsou prohnuté.

Přední strana telefonu bude mít tenké rámečky s otvorem uprostřed nahoře. Je smutné, že v době psaní tohoto článku neznáme technické specifikace Galaxy S23 Ultra, ale známe některé základní věci, jako je skutečnost, že telefon bude obsahovat 5 000 mAh baterii, 200megapixelový snímač fotoaparátu, a Snapdragon 8 Gen 2.

Další informace pro vás nadále sledujeme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno