Čekání je konečně u konce, protože Samsung se rozhodl veřejně vydat aktualizaci One UI 5.0 založenou na Androidu 13 pro uživatele zařízení Galaxy S22.

Jihokorejská firma začala uvádět aktualizaci na variantu Galaxy S22 Exynos a naše zdroje tvrdí, že aktualizace pro aktualizaci Snapdragon 8 Gen 1 by měla následovat krátce poté.

To je působivé vzhledem k tomu, že od oficiálního představení Androidu 13 uplynulo jen něco málo přes 2 měsíce. Pro ty, kteří stále používají beta verzi, se Samsung chystá provést malou aktualizaci, která přesune jejich zařízení na konečnou verzi One UI 5.0.

Pro ty, kteří stále používají Android 12, si však řada Galaxy S22 bude muset stáhnout několik gigabajtů softwaru prostřednictvím operátora.

Nová aktualizace Androidu 13 pro Galaxy S22 přichází s verzí firmwaru 90xBXXU2BVJA a nyní je k dispozici v Norsku, Španělsku, Švýcarsku a Velké Británii. Ostatní evropské země, včetně té naší, by měly aktualizaci získat již koncem tohoto týdne.

Aktualizaci lze stáhnout tak, že přejdete do  Nastavení > Aktualizace softwaru  a poté klepnete na  Stáhnout a nainstalovat. Pokud chcete provést aktualizaci ručně, budeme pro vás mít průvodce pokrývající varianty Exynos i Snapdragon, jakmile budou soubory firmwaru zveřejněny.

Aktualizace One UI 5.0 založená na Androidu 13 přináší řadu nových doplňků včetně lepšího celkového systémového motivu, nových oprávnění a vylepšeného zabezpečení spolu se spoustou nových možností přizpůsobení systému.

Řada Galaxy S22, která rychle získala aktualizaci, ukazuje, že společnost Samsung je odhodlána poskytovat svým uživatelům ty nejlepší zážitky. Budeme vás informovat, jak se aktualizace začne týkat i variant se Snapdragon 8 Gen 1.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno