Společnost motorola nadále posouvá hranice skládacích smartphonů a s nadšením představuje novou generaci modelu razr – motorola razr 2022.

Společnost Motorola jako průkopník skládacích smartphonů nikdy nepolevila ve zkoumání a inovacích skladacích systémů. Motorola nadále posouvá hranice ohebných telefonů a s nadšením představuje novou generaci modelu razr – motorola razr 2022, zařízení, které je odvážně přepracované tak, aby do vašeho života přineslo více magických možností.

motorola razr 2022 nastavuje nový standard v éře ohebných smartphonů, od krásného designu až po jednoduché používání. Toto zařízení je evolucí předcházejících generací, která staví na zákadních funkcích vyvinutých s ohladem na zpětnou vazbu zákazníků a vylepšuje je – včetně nejpokročilejšího fotoaparátu, jaký ve vyklápěcím smartphonu můžete vidět1, spolu se silnější baterií a působivým displejem

Ikonický design, modernizovaný pro špičkovou produktivitu a zábavu

razr má minimalistický design, který je kompaktní a vhodný do kapsy se stylovou matnou povrchovou úpravou. Tento nový moderní vzhled nabízí dva displeje, které poskytují úžasný zážitek. Interaktivní 2,7-palcový Quick View displej vás udrží v kontaktu jediným pohledem, takže můžete kontrolovat oznámení, číst a posílat zprávy, fotografovat, vykonávat platby a mnoho dalšího, to všechno bez otevření telefonu.

Rozložením smartphonu razr odhalíte úchvatný 6,7-palcový displej FHD+ P-OLED s obnovovací frekvencí až 144 Hz. Díky technologii P-OLED zažijete více než miliardu odstínů od nejhlubší černé až po nejbohatší a nejživější barvy. Navíc díky certifikaci HDR10+ a 100 % barevnému gamutu DCI-P3 si vychutnáte displej, který splňuje filmové standardy přesnosti, což z tohoto smartphonu dělá dokonalé zařízení na zábavu.

Aby se tyto dva displeje využily naplno, přepracovaný pant drží zařízení otevřené v režimu Flex View, takže může stát samostatně ve více úhlech, abyste mohli pracovat a hrát si s volnýma rukama. Vyklopte váš razr a použijte funkci rozdělené obrazovky s více otevřenými aplikacemi. Sledujte videa a pište zprávy přátelům během vaření večeře, nebo ho použijte jako stativ na zachycení krásných selfie, skupinových fotografií a nebo uskutečnění videohovorů, a to všechno bez nutnosti telefon držet v ruce. Dokonce ho můžete pomocí displeje Quick View používat v noci jako budík.

Fotoaparáty vlajkové lodi ve skládacím smartphonu

 Pokud jde o nejpokročilejší fotoaparát, jaký byl kdy umístěný do vyklápěcího smartphonu1, vysoké rozlišení je jen začátek. Snímač hlavního fotoaparátu s rozlišením 50 MPx se může pochlubit velkými 2,0μm Ultra Pixely, které poskytují 4-násobně vyšší citlivost při slabém osvětlení, aby byly fotografie ostřejší a živější. Vyzkoušejte fotografování s 32x více zaostřovacími pixely pomocí funkce Instant All-Pixel Focus pro rychlejší a přesnější výkon za jakéhokoli světla. Hlavní snímač je vybavený i funkcí OIS, která eliminuje nežádoucí otřesy a poskytuje křišťálově čisté fotografie a videa.

Do záběru se vejde 4x více díky 13 MPx ultraširokoúhlému objektivu, zatímco snímač macro vision umožní zachytit i drobné detaily a přiblíží vás k objektivu 3,5x víc, než standardní objektiv.

Můžete dokonce nahrávat úchvatná videa s více než miliardou odstínů barev, které splňují přísné normy HDR10+ pro přesnost barev, barevný rozsah, jas a kontrast. Anebo natáčejte videa ve filmové kvalitě přímo v telefonu s nahráváním videa v rozlišení 8K, čímž získáte rozlišení více než 33 miliónů pixelů, což je v současnosti nejvyšší možné rozlišení ve smartphonech.

Tím to však nekončí. Díky velkému vnějšímu displeji Quick View můžete pomocí všech těchto fotoaparátů zachytit své nejúžasnější selfie. Když chcete získat větší obrazovku a udělat selfie a nebo videohovor, otevřete smartphone a použijte přední 32 MPx fotoaparát, který má nejvyšší rozlišení, jaké je ve skladacím smartphonu.

Špičkový výkon a energie na celý den

Aby váš razr držel krok s vaším životem na cestách, Motorola vybavila toto zařízení nejpokročilejší mobilní platformou Snapdragon® ve skládacím smartphonu. Snapdragon 8+ Gen 1 je vůbec nejrychlejší a nejvýkonnější procesor od Qualcomm, který zabezpečuje plynulý chod vašeho smartphonu a zlepšuje klíčové zážitky v celém zařízení a zároveň šetří baterii. Tato výkonná platforma umožňuje rychlejší připojení 5G, funkce Snapdragon Elite Gaming a fotoaparáty profesionální kvality, po kterých toužíte. Zažijte funkce nové generace na zvýšení výkonu, jako je pokročilá AI a blesková obnovovací frekvence. Užívejte si život bez omezení s baterií, která má dlouhou výdrž, je 1,25x větší než předcházející generace, a má 2x rychlejší nabíjení s 30W TurboPower™, které smartphonu dodá hodiny energie jen za několik minut nabíjení.

Prostorový zvuk v každém nastavení

 Prostorový zvuk Dolby Atmos® poskytuje pohlcující zážitky ze zábavy. Ať už si ho vychutnáte přes dva velké stereo reproduktory telefonu, anebo přes sluchátka, pocítíte lepší basy, vokály a čistotu veškerého oblíbeného obsahu v kvalitě Dolby Atmos. Na nahrávání a hlasové hovory využijte první trojitý mikrofon3 ve skládacím telefonu, který vám spolu s čistotou zajistí plynulý a konzistentní zvuk.

Přeneste váš smartphone na velkou obrazovku

motorola rezr 2022 je plně vybavený funkcemi Ready For – displej Quick view a nový design pantů ještě více usnadňují využití potenciálu zařízení bez toho, abyste museli telefon otevírat. Použijte například zařízení razr jako bezdrátovou myš nebo trackpad, zatímco přenesete mobilní hry na velkou obrazovku, anebo jednoduše sklopte zařízení razr do režimu Tripod View abyste vypadali co nejlépe na webkameře.

Dostupnost

Motorola razr 2022 bude dostupný v České republice za počáteční cenu 29 999 Kč

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno