Od té doby, co Apple přišel se sérií iPhone 14 Pro, se ukázalo, že jiní výrobci již nemohou vydávat nová zařízení se stejnými starými specifikacemi, zejména potom co se fotoaparátu týče.

Nyní máme dalšího uchazeče z týmu Android a rýsuje se, že to bude přinejmenším něco speciálního. Galaxy S23 Ultra, uvedený na trh příští rok, bude prvním telefonem Samsung, který bude dodáván s 200megapixelovým snímačem, a přestože se megapixely počítají jen zřídka, nyní slyšíme zajímavé podrobnosti o nadcházejícím monstr telefonu.

Je tu nový tip od Ice Universe, který sdílel snímek pořízený z 200megapixelového snímače Galaxy S23 Ultra. Pořizuje ostřejší snímky než stávající 108megapixelový vlajkový snímač. Ne, že by to mělo být překvapivé, ale skutečný snímek pořízený ze snímače unikl a ve skutečnosti vypadá mnohem lépe, než by si člověk mohl představit.

Samozřejmě, že Galaxy S23 Ultra, který pořídil snímek, by měl být stále ve velmi raných fázích vývoje, což znamená, že nedochází k dostatečné optimalizaci softwaru, ale abych byl upřímný, vypadá to jako slibný začátek.

Také jsme slyšeli zprávy, že Galaxy S23 Ultra bude mít 50megapixelový fotografický mod, něco, co není k dispozici ve starších telefonech, a pokud se to stane skutečností, bude snadno schopen pojmout iPhone 14 Pro 48- megapixelový režim, který vám poskytne 48megapixelové fotografie ProRAW.

Velmi se těšíme na další podrobnosti a informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno