Samsung již vydal stabilní verzi One UI 5.0 založenou na Androidu 13 pro většinu svých vlajkových telefonů, včetně řady Galaxy S22 a nedávno se také objevil seznam zařízení, která se na nový systém mohou těšit.

Zajímavé bylo, že v seznamu nefigurovalo zařízení Galaxy S21 FE, ale jak se zdá, tak i toto dostane vylepšení softwaru v brzké době. Ne, že by o tom někdo pochyboval. Jistě, uživatelé Galaxy S21 FE nedostali příležitost vyzkoušet nový software v beta testování, ale Samsung už nějakou dobu pracuje za zavřenými dveřmi na stabilní verzi.

Stopy budoucího Galaxy S21 FE One UI 5.0 sestavení založené na Androidu 13 byly nalezeny na serverech Samsungu a někteří naznačují, že samotná aktualizace bude vydána někdy příští měsíc. Přesto o tom zatím neexistuje žádné oficiální potvrzení.

Vzhledem k tomu, že telefon byl uveden na trh s Androidem 12 na začátku tohoto roku a Samsung se již zavázal, že do svých vlajkových telefonů vloží alespoň čtyři velké aktualizace, bude to první pro S21 FE. V budoucnu jej tak čekají další tři velké aktualizace Androidu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno