Schopnost posílat si zprávy je upřímně, velmi podceňovaná. Zvláště pokud používáte stejnou aplikaci na více zařízeních.

WhatsApp v poslední době dostává spoustu nových funkcí. Vše od většího počtu lidí, které můžete přidat do skupinového chatu, po vytváření skupinových anket a další. Nyní služba pracuje na zavedení funkce, která vám umožní posílat si zprávy a kromě toho si zprávy ukládat na později.

Jedná se o poměrně malou změnu, ale užitečnou. Na základě nové zprávy od WABetInfo WhatsApp aktuálně testuje funkci samozasílání zpráv, která by vám, jak název napovídá, umožnila posílat zprávy sobě, aniž byste museli mít několik účtů. To je skvělé pro ty, kteří si chtějí posílat zprávy jako připomenutí, nebo pro ty, kteří používají stejnou platformu na více zařízeních.

Za zmínku také stojí, že stále můžete odpovědět sami sobě pomocí odkazu wa.me nebo vytvořením skupiny, ve které jste jediným členem, ale to není způsob, jakým byste chtěli jít, pokud jde o pohodlné zasílání zpráv. Pokud jde o zasílání zpráv pomocí WhatsApp, zdá se to také jako pohodlný způsob, jak zajistit, že pokud hledáte přenos souborů mezi zařízením nebo máte uloženou důležitou zprávu, je to něco, co můžete použít.

Vzhledem k tomu, jak WhatsApp podporuje více zařízení, můžete pomocí nové funkce snadno odesílat soubory a dokumenty mezi různými zařízeními. Nejnovější funkce byla spatřena v beta verzi WhatsApp v2.22.24.2 systému Android. Zdroj také poznamenal, že někteří uživatelé již mají přístup k používání této funkce, což znamená, že tato funkce může být brzy zavedena pro všechny.

Když klepnete na plovoucí tlačítko akce v pravém dolním rohu, budete mít možnost odeslat zprávu do nového chatu, nové skupiny nebo komunity. Pod tím vším najdete svůj seznam kontaktů s možností přímo v horní části seznamu kontaktů.

Opět platí, že tato funkce není k dispozici všem, ale zdá se, že společnost na této funkci tvrdě pracuje.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno