Pokud hledáte definitivní zážitek ze skládacího smartphonu, nejde doporučit nic jiného než Samsung Galaxy Z Fold 4 a Z Flip 4, které jsou aktuálně nejoblíbenějšími zařízeními na trhu.

Jihokorejská firma očekává, že trh se skládacími zařízeními do roku 2025 poroste o 80 %. Během setkání vedeném společností Samsung MX ve třetím říjnovém týdnu, začátkem tohoto roku, byli dodavatelé dílů informováni, že trh smartphonů bude mít do roku 2025 roční tempo růstu až 80 %. Kromě toho Samsung také hovořil o tom, jak se očekává, že Apple naskočí do skládacích zařízení do roku 2024. Apple však vstoupí na trh s notebooky a tablety a ne s telefony.

Samsung také hovořil o tom, jak se na jihokorejském trhu lidé ve věku 20 a 30 let posouvají ke skládacím telefonům Samsung a odklání se od společnosti Apple. To je „rychlost třikrát až čtyřikrát vyšší než dříve“.

Samsung také věří, že 90 % uživatelů skládacích smartphonů zůstane u nového tvaru a koupí si skládací zařízení jako své další zařízení. Průmyslové zdroje ukazují, že trh se skládacími smartphony tvoří pouhé 1 % z celkového trhu smartphonů, nicméně spotřebitelé vykazují vysokou míru spokojenosti s těmito novými skládacími telefony a očekává se, že tento sektor vykáže výrazný růst.

Samsung poznamenal ještě několik věcí; společnost se chce stát populárnější. Především velikost a hmotnost skládacích smartphonů musí jít dolů a musí se stát odolnějšími a také je třeba snížit záhyb na obrazovce. Samsung také hovořil o tom, že musí existovat slot S Pen, protože řada Galaxy Z Fold je považována za zařízení nejvyšší produktivity. Tato funkce je něco, co v minulosti požadovalo mnoho uživatelů a společnost se také těší na vylepšení celkového systému fotoaparátů na telefonech.

Netřeba dodávat, že Samsung to myslí se skládacími telefony vážně. Dejte nám vědět, co si o těchto telefonech myslíte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno