Samsung je připraven vydat řadu Galaxy S23 někdy na začátku roku 2023 a pokud máme věřit nedávnému úniku, mohla by být řada telefonů oficiálně představena již v lednu.

Dostaneme základní variantu, plus variantu a samozřejmě variantu Ultra. Dnes se Galaxy S23+ ukázal na Geekbench; dotyčná varianta je americká varianta a umožňuje nám lépe porozumět tomu, co byste měli očekávat.

Galaxy S23+ v USA ponese modelové číslo SM-S916U. Výpis ukazuje, že telefon přinese procesor Snapdragon 8 Gen 2, který nebyl v době psaní oznámen, a navíc získáte také 8 GB RAM. Máme však důvod se domnívat, že se jedná pouze o základní variantu a Samsung je více než pravděpodobné, že prodá další variantu s větší RAM.

Podle výpisu bude Galaxy S23+ mít osmijádrový čip s kódovým označením Kalama a získáte konfiguraci 1+3+4. Primární jádro bude pracovat na frekvenci 3,36 GHz, zatímco čtyři jádra poběží na frekvenci 2,80 GHz. Zbývající tři jádra běží na frekvenci 2,02 GHz. Kromě toho je doprovodným GPU Adreno 740 GPU.

Mezi další detaily patří 8 GB RAM na Galaxy S23+. Také se díváte na Android 13 ihned po vybalení. Výsledky ukazují, že Snapdragon 8 Gen 2 má skóre 1 485 v jednojádrovém a 4 844 ve vícejádrovém. Další věc, která stojí za zmínku, je, že tato skóre nejsou ani zdaleka normální, protože dotyčný Galaxy S23+ je víceméně v raných fázích vývoje, což znamená, že skutečný výkon se může lišit.

Jste nadšení z nadcházející řady Galaxy S23?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno