Samsung může tlačit na uvedení Galaxy S23 o něco dříve ve srovnání s tím, kdy společnost letos oficiálně vydala řadu Galaxy S22. 

Podle nejnovějších zvěstí korejský výrobce údajně oznámí novou sérii vlajkových lodí v roce 2023 během prvního únorového týdne.

Jak konkurence sílí, Samsung pomalu posouvá datum uvedení svých vlajkových smartphonů na trh. Fáma zveřejněná na Chosun říká, že pokud se společnost posune vpřed s o něco dřívějším odhalením, má to nevýhody pro konkurenty této společnosti a čím rychleji se tyto telefony uvolní masám, tím rychleji se to může odrazit ve finančních výsledcích společnosti Samsung za první čtvrtletí. 

Rodina Galaxy S22 byla oznámena 9. února a začala se prodávat 25. února. Za předpokladu, že zvěsti pro řadu Galaxy S23 budou postavené na reálných základech, oficiální vydání by mohlo proběhnout 17. února, což je více než o týden dříve, kdy tři Modely Galaxy S22 byly k dispozici veřejnosti. Stejně jako při předchozích příležitostech bude Samsung pravděpodobně odměňovat první uživatele v USA předobjednávkovými bonusy, jako je bezplatný pár Galaxy Buds, výrazná sleva nebo dokonce bezplatný kredit, který lze použít při příštím nákupu na webových stránkách společnosti.

Pokud jde o design, všechny tři modely Galaxy S23 se od svých předchůdců téměř nezmění, s drobnými úpravami vzhledu a vylepšeními fotoaparátu. Většina změn se odehraje uvnitř. Poprvé po mnoha letech se neočekává, že Samsung nebude dodávat model Galaxy S23 s čipem Exynos díky své nejnovější dohodě s Qualcommem, která specifikuje výhradní použití Snapdragon SoC, což je v tomto případě Snapdragon 8 Gen. 2.

Samsung by měl začít rozesílat pozvánky na svou akci Galaxy Unpacked týden před jejím konáním, takže našim čtenářům budeme i nadále poskytovat včasné aktualizace, takže zůstaňte naladěni.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno