Apple údajně uzavřel exkluzivní partnerství s dodavatelem Pegatron pro finální montáž pověstného AR headsetu. 

Nejnovější informace tvrdí, že zařízení vstoupí do sériové výroby od března 2023, což znamená, že se očekává spuštění někdy poté. Headset pro smíšenou realitu nebude k dispozici ve velkém množství, podle placené zprávy zveřejněné na DigiTimes a zaznamenané společností MacRumors. Hrubý odhad dodávek AR headsetu pro rok 2023 by mohl být méně než jeden milion kusů, což naznačuje, že Apple bude účtovat vyšší cenu, ale může to také znamenat, že Pegatron nebude generovat tolik zisku, protože tento produkt funguje v menším měřítku.

Naštěstí, vzhledem k velikosti společnosti Apple, má Pegatron vzácnou příležitost prosadit se jako preferenční partner dodavatelského řetězce pro budoucí modely AR headsetů. Jak se tak stalo, společnost pracuje na dalších dvou headsetech a jednom páru chytrých brýlí, což naznačuje, že společnost plně investuje do rozšířené a smíšené reality. Navíc proslulost, která přichází s partnerstvím se společností Apple jako partnerem dodavatelského řetězce, sklidí ovoce později.

Jeden rozdíl, kterého jsme si všimli, byl ten, že zpráva o hromadné výrobě DigiTimes se neshoduje se zprávou Ming-Chi Kuo, která uvedla, že AR headset bude uvedena na trh v lednu 2023, a zároveň zmínila, že to bude produkt s vysokou cenou, ale revoluční. Vzhledem k tomu, že DigiTimes nemá nejlepší výsledky v přesnosti, doporučujeme našim čtenářům, aby s těmito informacemi zacházeli s jistou rezervou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno