Dá se s jistotou říci, že Galaxy S23 Ultra se rýsuje jako telefon, na který byste se měli příští rok těšit. 

Namísto znovuobjevování se Samsung vrací k rýsovacímu prknu a vylepšuje telefon z hlediska hardwaru. Jedním z problémů, které mnoho lidí mělo u Galaxy S22 Ultra a Galaxy S21 Ultra, bylo, že společnost Samsung provedla pouze některá drobná vylepšení, pokud jde o hardware fotoaparátu. Oba fotoaparáty používaly 108megapixelové hlavní snímače, a přestože došlo k výrazným vylepšením, pod kapotou zůstaly snímače stejné.

S Galaxy S23 Ultra však Samsung jde mnohem dál, protože se říká, že telefon má 200megapixelový snímač fotoaparátu, který ještě nebyl oznámen, ale ve světě je již jeho funkční model. V minulosti jsme viděli úniky, které naznačují, že telefon bude mít také 50megapixelový režim; umožňuje pořizovat 50megapixelové snímky RAW a dosáhnout až 200megapixelového rozlišení, ale bez RAW.

Nyní se spolehlivý tipér podělil o obrázek toho, co vypadá jako dýně. Stejná dýně je vyfotografována pomocí Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22 Ultra a Pixel 7 Pro a výsledky můžete porovnat sami.

Jistě fotografie dýně není něčím, co by dokázalo přesně určit kvalitu fotoaparátu, ale hned od začátku obrázek pořízený Galaxy S23 Ultra ukazuje mnohem více detailů a můžete skutečně vidět texturu plodu. Galaxy S22 Ultra je těsně druhý, protože také velmiu dobře vyobrazuje detaily, ale ne tolik jako S23 Ultra. Naproti tomu fotografie z Pixel 7 Pro je naprosto nejhorší a plod připomíná spíše balón.

Tyto obrázky a srovnání mají určitou váhu, ale jednu hlavní věc, kterou musíme poznamenat, je, že Galaxy S23 Ultra stále není plně optimalizován na hardwarové i softwarové frontě, což znamená, že konečný výkon telefonu může být, a měl by být mnohem lepší, pokud jde o fotografování i další aspekty telefonu.

Nedávné zvěsti naznačovaly, že řada Galaxy S23 vyjde někdy v únoru příštího roku. Nemáme tedy daleko k tomu, abychom se dostali k dalším a dalším informacím o chystané vlajkové lodi. Do té doby zůstaňte naladěni na další podrobnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno