Společnost BenQ uvádí na trh model TH575. U příležitosti velké sportovní události představuje BenQ nový projektor, který byl navržen s důrazem na cenovou dostupnost, maximální zážitek při sledování sportovních událostí a funkčnost spojenou s projekcí v obývacích pokojích.

Projektor BenQ TH575 nabízí velkorysou svítivost 3800 ANSI lumenů na velké obrazovce s rozlišením Full HD 1920 x 1080 pixelů. Nízká latence pouhých 16 ms při 1080p@60Hz a speciální herní a sportovní režimy předurčují projektor pro zábavní segment. S ohledem na s tímto odvětvím spjatou možnost vyšší frekvence používání nabízí k tomuto projektoru BenQ netradiční 4letou záruku pro zákazníky, kteří produkt zaregistrují.

Sportovní přenosy a hraní v životní velikosti

Širokou flexibilitu pro umístění v jakkoli velké místnosti umožňuje libovolně zvolená projekční vzdálenost, automatická vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení a 1,1x zoom. Výhodou pro použití opravdu kdekoli může být také integrovaný 10W reproduktor.

Kvalitní a dlouhotrvající obraz s živými barvami

Projektor respektuje standard Rec. 709, který v kombinaci s vysokou svítivostí a speciálními režimy přináší realistické barvy. Sportovní režim upravuje tóny pleti pro maximální přirozenost, zatímco zachovává plné barvy okolí, např. zeleného trávníku na hřišti. Kompletní zážitek dokresluje tento režim ve zvukové oblasti, kde vyčlení a zvýrazní hlas komentátora, a přitom přenese atmosféru na stadionu do domácího prostředí.

Herní režim si hraje s kontrastem a barevnými přechody zejména pak v tmavých scénách, což přináší hráčům jistotu, že odhalí své protivníky na první pohled i ve stinných místech. Spolu s nízkou odezvou je tak ideální pro rychlé sportovní hry, střílečky nebo bojovky.

Propracovaná DLP technologie využívající prachotěsný design zajišťuje vynikající tepelnou odolnost a dlouhou životnost DLP čipu, a poskytuje tak vysokou kvalitu obrazu s přesnými barvami bez nutnosti další údržby. Lampa projektoru má životnost až 10 000 hodin v režimu SmartEco, respektive 15 000 hodin v režimu Lamp Save.

Jakožto určitou garanci výše zmíněných specifikací nabízí výrobce zákazníkům po registraci produktu během daného období trvajícího do 31. 12. 2022 prodlouženou záruku na 4 roky.

Cena a dostupnost

Projektor BenQ TH575 je k dispozici u vybraných prodejců v rámci akce do 31. 12. 2022 za 15 990 Kč s DPH v České republice a 639 euro s DPH na Slovensku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno