Před pouhými hodinami začal Samsung Galaxy S20 FE dostávat vlastní aktualizaci na One UI 5 založenou na Androidu 13 a nyní tu máme informaci o tom, že se této aktualizaci začáná těšit i jeho nástupce.

Samsung Galaxy S21 FE nyní také začíná dostávat nejnovější software korejské společnosti, který je postaven na nejnovější verzi Androidu 13 od společnosti Google. Aktualizace je aktuálně dostupná na vybraných trzích pro mezinárodní model, který se identifikuje jako SM-G990B.

Nové sestavení, které se vydává, má označení G990BXXU2DVK3, přichází bezdrátově s velikostí 2,3 GB a přináší s sebou úroveň opravy zabezpečení z 1. října 2022. To není aktuální ani v nejmenším a my plně očekáváme, že to Samsung napraví začátkem prosince, kdy by měl vydat prosincovou bezpečnostní aktualizaci pro S21 FE.

Pokud tedy vlastníte jeden z nich (s výše uvedeným číslem modelu), může se vám vyplatit ruční kontrola aktualizace v části Nastavení > Aktualizace softwaru > Stáhnout a nainstalovat. Do konce dne můžete mít štěstí a přejít na One UI 5. Pokud pro vás aktualizace zatím není k dispozici, nezoufejte – už je určitě na cestě a může trvat několik dní, než se dostane k vašemu zařízení. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno