Samsung byl letos nejrychlejší s aktualizacemi na Android 13 a překvapivě společnost plánuje, že příští rok bude v tomto směru ještě lepší

Mezitím se pracuje na vydání aktualizace nového vzhledu One UI 5 založeného na Androidu 13 na všechna zařízení určená k jeho získání a dokončení všech zavedení do konce roku.

To je skutečně velká práce, ale tímto tempem korejská společnost téměř jistě uspěje. Dnes jsou tu další dvě zařízení která již zdobí One UI 5 s Androidem 13. Řeč je o Galaxy A52s 5G a Galaxy M62.

Galaxy A52 a A53 již aktualizaci obdržely, takže A52 byl zatím ponechán v nepříjemné poziciJiž tomu tak ale není, protože zavádění nyní začalo v Jižní Koreji, kde společnost Samsung sídlí. 

Nová verze firmwaru má označení A528NKSU1DVK2 a přichází s bezpečnostní úrovní opravy z listopadu 2022. Velikost stahování se pohybuje kolem 2 GB. Doufejme, že pokud vše půjde dobře v Koreji, aktualizace se v nadcházejících dnech rychle dostane do dalších zemí.

Na druhou stranu Galaxy M62 dostává nový software v Malajsii, Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech a Vietnamu. Nové sestavení nese označení M625FXXU2CVK2 a také s sebou přináší úroveň bezpečnostní opravy z listopadu 2022. Opět doufáme, že to brzy dostane více zemí.

Pokud máte některé z uvedených zařízení, pokud žijete v jedné z oblastí, ve kterých se aktualizace nyní zavádí, a neobdrželi jste o tom upozornění, můžete zkusit ruční kontrolu tak, že přejdete do Nastavení > Aktualizace softwaru a poté klepnete na Stáhnout a nainstalovat . Možná budete mít štěstí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno