Pro ty, kteří čekali, až se objeví „nový“ Twitter Blue, máme pro vás pár novinek.

Podle Platformer bylo spuštění Twitter Blue odloženo na neurčito. Proč? Protože majitel Twitteru Elon Musk hledá způsoby, které umožní u předplatného obejít 30% poplatek Applu za nákupy v aplikaci.

Není to poprvé, co byl Twitter Blue odložen. O jeho spuštění slýcháme od doby, kdy Musk převzal Twitter, a toto je další zpoždění na cestě. Poslední datum spuštění bylo 29. listopadu, a to bylo před dvěma dny.

Kromě toho Musk také mluvil o zavedení zlatých a šedých ověřených účtech, které pomohou rozlišovat mezi lidmi, vládami a společnostmi, ale vzhledem k tomu, že původní stav Twitter Blue není příliš slibný, nemůžeme s jistotou nic říci.

Twitter plánuje najít způsob, jak obejít 30% poplatek, který si Apple účtuje, ale zatím nevidíme žádné východisko. Pamatujete si, co se stalo Epic Games a Fornite, když odmítly obejít poplatek v aplikaci? Nemůžete zkrátka bydlet u někoho doma a neplatit mu nájem.

Mluvili jsme o tom, co Twitter Blue přinese znovu a znovu, ale pokud chcete rekapitulaci, předplatné přinese zjevné ověřené zaškrtnutí spolu s možností upravovat vaše tweety, časný přístup k funkcím, méně reklam, atd. Dokud však nebude skutečně spuštěn pro širokou veřejnost, nejsme si jisti, jak se věci vůbec vyvinou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno