Rendery Google Pixel Fold odhalilo známý design a podle úniku nejnovějších specifikací to vypadá, že zařízení bude mít Tensor G2.

Podle úniku benchmarku bude první skládací Pixel od Googlu obsahovat Tensor G2, stejnou čipovou sadu pohánějící Pixel 7 a Pixel 7 Pro.

Kódové označení „Felix“ je často spojováno se skládacím Pixelem od Googlu a podle Geekbench 5 se ukázaly výsledky s jedním a více jádry. Pokud jde o výkon, Tensor G2 si nevede lépe než SoC běžící v Pixel 7 a Pixel 7 Pro a dosáhl skóre 1047 a 3257. Přestože díky tomu je čipset výrazně pomalejší než konkurence, uvidíme, jaké optimalizace Google provede.

Konfigurace CPU Tensoru G2 běžícího v ‚Felix‘ zůstává stejná. Získáte dvě vysoce výkonná jádra Cortex-X2 běžící na 2,85 GHz, dvě jádra Cortex-A78 střední třídy pracující na 2,35 GHz a čtyři jádra Cortex-A55 s frekvencí 1,80 GHz. Kromě toho údajný smartphone používá Android 13 a má 12 GB RAM.

Pro připomenutí má Pixel 7 Pro stejný počet SoC a RAM, a protože výsledky Geekbench 5 lze snadno zfalšovat, je možné, že někdo manipuloval i s těmito skóre. V tuto chvíli nemáme k dispozici žádné další údaje, jako jsou specifikace displeje, kapacita baterie a další. S tím, co bylo řečeno, doporučujeme našim čtenářům brát tento únik s rezervou.

Vzhledem k tomu, že Pixel Fold bude uveden na trh příští rok, není od věci si myslet, že bude mít stejný hardware jako Pixel 7 a Pixel 7 Pro, protože Tensor G3 bude uveden na trh ve 4. čtvrtletí 2023 a ne dříve.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno