Ubisoft oznámil, že dnes se v západních zemích pro uživatele se zařízeními Android spustí živý test pro Tom Clancy’s The Division Resurgence.

Test potrvá do 22. prosince a umožní účastníkům podívat se na The Division Resurgence a sdílet svou zpětnou vazbu s vývojovým týmem.

Chcete-li mít šanci být vybráni, můžete se předběžně zaregistrovat na Google Play; pokud ne, nebojte se, protože nedostatek NDA pravděpodobně znamená, že se na webu brzy objeví spousta záběrů a dojmů o The Division Resurgence.

Zde je seznam obsahu, který mohou účastníci očekávat v živém testu.

• Sedm hlavních misí

• 12 vedlejších misí

• Tři třídy na výběr na začátku + jedna, která se odemkne na úrovni 15 (takže celkem čtyři)

• Čtyři různé aktivity v otevřeném světě

• Denní + týdenní úkoly

• Týdenní cíle

• Dark zóna

• Režim konfliktu (jedna mapa)

V neposlední řadě, pokud budete vybráni, můžete pak zjistit, zda je vaše mobilní zařízení Android kompatibilní, díky oficiálnímu seznamu dostupnému na této stránce.

The Division Resurgence nabízí zcela novou a nezávislou kampaň od Tom Clancy’s The Division 1 a Tom Clancy’s The Division 2, která nabízí nový pohled na klíčové příběhové události. Odehrává se v současné postkrizové Americe, kde propuknutí viru způsobilo chaos a pád vlády. Jako agent «Strategické domovské divize» je vaším úkolem obnovit pořádek, chránit civilisty před nepřátelskými frakcemi a pomáhat jim budovat lepší budoucnost.

Zcela nový příběh
Pro nováčky a veterány objevte novou kampaň PVE v The Division Resurgence. Staňte se součástí legendární první vlny agentů SHD a získejte jedinečný pohled na události kolem divize 1 a 2.

Obrovský otevřený svět s vysoce kvalitní grafikou
Toulejte se po mimořádně detailním městském prostředí s ohromující grafikou. Prozkoumejte otevřený svět v Solo nebo Coop, dokončete příběhové mise, světové aktivity a objevte nové PVE mise.

Bojujte v PVP na mobilu
Otestujte si své dovednosti v režimu Konflikt o nadvládu a získáte ryzí soutěžní zážitek. Nebo vstupte do nechvalně známé Dark Zone, jedinečné oblasti otevřeného světa PvPvE. Sami nebo jako tým zlikvidujte mocné nepřátele a získejte špičkové vybavení a odměny, než si je od vás vyžádají ostatní hráči (nebo dokonce členové týmu)!

Sbírejte a vylepšujte tuny vybavení a zbraní
Sbírejte, vyrábějte, upravujte a vylepšujte své vybavení, abyste mohli bojovat se svými nepřáteli. Přizpůsobte si svou postavu pomocí širokého arzenálu na dosah ruky!

Vyberte si specializaci tak, aby vyhovovala vašemu hernímu stylu
. Zvyšte úroveň a vylepšete své dovednosti, abyste odemkli nové charakteristické zbraně a jedinečné pomůcky. Změňte specializaci a kdykoli změňte svou roli, abyste vyzkoušeli nové schopnosti a našli tu nejlepší synergii se svými přáteli.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno