Apple minulý rok uvedl na trh nový iPad mini 6 s velkými designovými změnami a interními upgrady. 

Zařízení má nyní poměrně tenčí rámečky a Touch ID v tlačítku napájení na horní straně. Zdá se však, že Apple má se svým nejmenším iPadem jiné plány. Podle nové zprávy se Apple možná chystá nahradit iPad mini novým skládacím zařízením, které měří méně než 10 palců. 

iPad mini 6 je velmi schopné zařízení, které obsahuje čip Apple A15 Bionic a lepší kamerový systém. Řada iPad mini si na chvíli zachovala stejný design jako původní model a s každým upgradem zaváděla pouze postupné změny. Nejnovější design je však více než vítaným doplňkem, protože přebírá prvky z iPad Pro a nové řady iPad Air. The Elec však uvádí, že Apple vyvíjí skládací zařízení, které může nahradit řadu iPad mini.

Zpráva uvádí, že společnost uvede skládací zařízení na trh rok poté, co bude v roce 2024 uveden na trh první OLED iPad. Pokud bude mít zpráva nějakou váhu, mohli bychom vidět skládací zařízení, které nahradí iPad mini 6 v roce 2025. Elec také uvádí, že společnost začala vyvíjet nový 20palcový skládací displej, potenciálně pro budoucí modely MacBook Pro.

Protože konečné slovo má Apple, určitě berte novinky s rezervou. Jakmile budou k dispozici další informace, podělíme se o další podrobnosti o skládacím zařízení Apple, které nahradí řadu iPad mini. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno