V dnešní době, kdy ceny všech základních potřeb raketově rostou je potřeba šetřit a kde jinde šetřit více, než na tom, co používáte každý den!

Operátor Vodafone proto přichází s limitovanou nabídkou neomezených tarifů, které bezpochyby stojí za vaši pozornost. Nabídka je skutečně limitovaná a tak jestli chcete ušetřit, neváhejte a podívejte se níže na to, co můžete získat.

  • Pokud rádi a dlouho telefonujete nebo textujete se svými přáteli a rodinou, potom byste se měli podívat na nabídku neomezeného volání a sms do všech sítí + 1,5GB dat jen za 297,- měsíčně. Nabídku tarifu mohou využít noví nefiremní i firemní zákazníci. Tato nabídka platí pouze do konce roku 2022
  • V případě, že k neomezenému volání potřebujete i pořádnou porci dat pro brouzdání sociálními sítěmi, YouTube a internetem obecně, potom určitě sáhněte po limitované nabídce tarifu, který obsahuje neomezené volání i sms do všech sítí + 15GB dat, to vše za 599,- měsíčně. Nabídku tarifu mohou využít noví nefiremní i firemní zákazníci, kteří si přenesou k Vodafonu své telefonní číslo. POZOR! Tato nabídka je platná jen do 18. prosince 2022.

Více informací se dozvíte na odkazech jednotlivých nabídek výše.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno