Stejně jako bude mnoho lidí souhlasit s tím, že Steve Jobs odešel předčasně a Apple by byl díky němu v dnešní době jistě úplně jinde, tak je třeba souhlasit s tím, že umělá inteligence začíná být čím dál lepší.

To ostatně dokazuje i jeden z umělců, který s pomocí umělé inteligence vytvořil obraz právě zmiňovaného vizionáře a inovátora, který stál za multimiliardovou společností, tak jak by s největší pravděpodobností vypadal dnes.

Alper Yesiltas, umělec žijící v Turecku, vytvořil sérii snímků pomocí umělé inteligence a hashtagu „#asifnothinghappened“, aby představil celebrity a známé osobnosti tak, jako by stále žili. Z několika obrázků, mezi nimiž je princezna Diana, James Gandolfini, Heath Ledger a další, je i obrázek Steva Jobse.

Muž stojící za vytvořením iPhonu má na sobě známou černou košili s dlouhým rukávem a vypadá mnohem zdravěji, méně bledě a starší. Za předpokladu, že by byl dnes Jobs naživu , bylo by mu 67 let. Bohužel zemřel na rakovinu slinivky ve věku 56 let a od té doby Tim Cook převzal plášť generálního ředitele, dohlíží na společnost a přivedl na trh množství produktů po více než deset let.

Vzhledem k nechuti Steva Jobse ke stylusům, když představil první iPhone, možná nebyl příliš nadšený z myšlenky přinést podporu pera do modelů iPadů nebo uvést na trh AR soupravu, která dokáže promítat obsah ve smíšené realitě. Opravdu nelze říci, jaká rozhodnutí by učinil, aby řídil společnost a čelil konkurenci, ale rok 2022 je hodně odlišný od toho, jaká byla situace v roce 2011, přičemž některé firmy nejsou tak masivní jako nyní.

Kliknutím na tento odkaz se můžete podívat na další práci Yesiltas. Jsme si jisti, že najdete více osobností, které okamžitě poznáte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno