Datum uvedení nové vlajkové lodi Samsungu, známé jako Galaxy Unpacked s největší pravděpodobností uniklo předčasně na internet.

Již dříve bylo oznámeno, že společnost představí novou řadu vlajkových lodí v prvním únorovém týdnu. Nyní, prostřednictvím tajemného tweetu, jsme se dozvěděli, že k oznámení může dojít mnohem dříve.

Již dříve se říkalo, že Samsung posunul datum odhalení, protože se zřejmě neměl jasno o ceně.

Kromě zmínky o datu ‚1. února‘ Ice Universe na Twitteru nic dalšího nezveřejnil. Vzhledem k tomu, že tipér soustavně poskytuje svému publiku plány Samsungu na uvedení na trh, publikoval podobné tweety i v minulosti. Jeho tweet naznačuje, že korejský gigant nezpozdil uvedení Galaxy S23, což naznačuje, že se společnost již mohla rozhodnout pro cenovku, i když tyto informace nemáme zatím k dispozici.

Dříve se hovořilo o tom, že řada Galaxy S23 bude uvedena v polovině nebo koncem února. Nicméně jeden jedinec s Twitterem @RGcloudS má na plány Samsungu jiný názor a uvedl, že nová rodina smartphonů bude oznámena 8. února prostřednictvím virtuálního živého streamu. Také Ice Universe možná poskytl datum, ale některé detaily nám stále unikají.

Je například 1. únor datem, kdy Samsung oznámí akci Galaxy Unpacked, jako tomu bylo při předchozích příležitostech, nebo je 1. únor datem, kdy se Galaxy Unpacked skutečně bude konat? Abychom dostali tyto odpovědi, budeme muset být trochu více trpěliví. Mějte na paměti, že modely Galaxy S22 byly oficiálně představeny 8. února, takže je vysoce pravděpodobné, že Samsung začne rozesílat pozvánky příslušným médiím 1. února 2023.

Další faktory mohou Samsungu zabránit v tom, aby oznámil svůj Galaxy S23 dříve, takže prozatím našim čtenářům doporučujeme počkat na další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno