Zdá se, že OnePlus se nechce držet dříve oznámeného data vydání. Společnost všechny překvapila a prozradila, že telefon dorazí dříve, než jsme čekali. Kromě toho, že nám sdělila datum uvedení, společnost také sdílela specifikace, takže to můžete brát jako oficiální potvrzení o nadcházejícím zařízení OnePlus.

Potvrzení bylo zveřejněno na účtu společnosti Weibo a na základě oznámení přijde OnePlus 11 4. ledna 2023. Za zmínku však stojí, že telefon dorazí do Číny. Globální uvedení telefonu na trh přesto proběhne 7. února 2023. Globální uživatelé si tedy budou muset ještě chvíli počkat.

Kromě data vydání OnePlus také potvrdil specifikace chystaného OnePlus 11. Jak se očekávalo, telefon poběží na 4ipu Snapdragon 8 Gen 2, možnosti RAM se budou lišit od 12 do 16 gigabajtů a můžete mít až 512 gigabajtů. a bude to UFS 4.0. Kromě toho získáte na zadní straně také fotoaparát poháněný Hasselbladem.

Po softwarové stránce se díváte na Android 13 založený na ColorOS 13. OnePlus 11 bude dostupný ve dvou barvách – matně černé a lesklé zelené, což nám připomíná pískovcovou černou, kterou OnePlus zpopularizoval, když přišel se svým prvním přístrojem na trh.

V době psaní tohoto článku nejsou k dispozici žádné další podrobnosti. Přesto lze na základě informací společnosti více než s jistotou říci, že OnePlus 11 nenechá kámen na kameni a bude jedním z nejlepších smartphonů na trhu.

Jste nadšení z nadcházejícího OnePlus 11? Dejte nám vědět, co si o nadcházejícím telefonu myslíte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno