One UI 5.0 od Samsungu založené na Androidu 13 již vyšlo na desítky zařízení.

Přesto podle nové zprávy Samsung již testuje One UI 5.1, nástupce One UI 5.0. Nové uživatelské rozhraní 5.1 může ve skutečnosti debutovat s rodinou Galaxy S23, což, pokud jsou minulé zprávy přesné, by mělo být oznámeno 1. února. To by byl určitě rychlý obrat, skok z One UI 5.0 na One UI 5.1 během několika týdnů.

Jak naznačuje malý přírůstek, One UI 5.1 pravděpodobně nebude tak velkou aktualizací, jako byl jeho předchůdce. Samsung však v minulosti naznačil, že přinese některé nové možnosti přizpůsobení zamykací obrazovky s One UI 5.1. Mohl by také integrovat nový design widgetu přehrávače médií Android 13, který vynechal v One UI 5.0, i když je také založen na stejné verzi Androidu.

V současné době se testuje aktualizace One UI 5.1 pro Galaxy S22S22+ a S22 Ultra s verzí firmwaru S90xEXXU2CVL7 (kde „x“ je jiné číslo v závislosti na modelu, který máte). Tento testovací firmware byl spatřen na serverech společnosti Samsung a mohl by být uvolněn pro rodinu S22 několik dní po uvedení řady S23. To je způsob, jakým společnost obvykle věci dělá – nová zařízení získají dibs na novém softwaru, ale ne na dlouho.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno