Pro potenciální kupce, kteří se těší na uvedení Galaxy S23, máme pozitivní zprávy. Zdá se, že podrobnosti o konfiguraci RAM a interního úložiště byly sdíleny a Samsung by mohl v roce 2023 skončit se 128GB verzemi.

Nové informace sdílené Ahmedem Qwaiderem uvádějí, že Galaxy S23, Galaxy S23 Plus a Galaxy S23 Ultra budou dodávány minimálně s 256GB interním úložištěm pro své základní modely. To v podstatě znamená, že korejský gigant v dohledné době skončí s prodejem 128GB variant. Toto rozhodnutí mohlo být učiněno s cílem poskytnout Samsungu výhodu oproti Applu a čínským konkurentům, kteří společnost předčili tím, že nabízejí smartphony s více funkcemi za nižší cenu.

Pokud však tweet otevřete, vypadá to, že Galaxy S23 a Galaxy S23 Plus budou nabízeny pouze v jedné konfiguraci; 8 GB RAM a 256 GB vnitřní paměti. Z obchodního hlediska to méně zatěžuje zdroje Samsungu, protože více konfigurací v dalších barvách bude znamenat, že firma bude muset věnovat více zdrojů svému dodavatelskému řetězci na výrobu těchto jednotek.

Vzhledem k tomu, že dochází ke zpomalení ekonomiky a společnost Samsung byla svědkem klesající poptávky po chytrých telefonech, má smysl snížit výdaje, jak jen to jde, aniž by došlo ke zničení produktu. Ačkoli jsme doufali, že Samsung přidá více RAM do levnějších verzí, tento extra počet RAM je vyhrazen pro Galaxy S23 Ultra, o kterém se říká, že má 12 GB paměti spolu s 256 GB, 512 GB a 1 TB verzemi interního úložiště. Není jasné, zda některý nebo všechny modely budou mít rozšiřitelné úložiště, ale jakmile to mudeme vědět, tak vám dáme vědět.

Je možné, že Samsung byl dříve nerozhodnutý o ceně Galaxy S23, protože zvažoval postupné vyřazování 128GB modelů. Roland Quandt na Twitteru však uvádí, že 128GB verze existují, takže Samsung může mít v plánu pokračovat v jejich prodeji v některých regionech. Prozatím doporučujeme našim čtenářům, aby s touto informací zacházeli jako se spekulací a počkali na Samsung Unpacked, který se očekává v prvním únorovém týdnu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno